HSL-sovellus

HSL-sovellus on monipuolinen apu joukkoliikenteen käyttöön. Voit ostaa sovelluksesta HSL:n lippuja, lukea liikenneuutiset valitsemistasi aiheista, ja löydät sieltä myös Reittioppaan. Voit ladata sovelluksen maksutta Android- ja iPhone -älypuhelimiin. Sovellus löytyy ladattavaksi kolmesta sovelluskaupasta, sekä AppStoresta, GooglePlaysta että AppGallerysta.

Helpoin tapa matkustaa

Matkalippu puhelimessa

Voit ostaa sovelluksella kausi-, kerta-, vuorokausi- ja lisävyöhykelippuja, ja puhelimesi toimii matkalippuna.

Löydä perille

Oletpa menossa mihin tahansa Helsingin seudulla, HSL-sovelluksen Reittiopas osaa neuvoa sopivimmat yhteydet. Se kertoo myös, minkä lipun matkallesi tarvitset.

Maksaminen on helppoa

Voit maksaa MobilePaylla ja pankki- tai luottokortilla, jonka olet liittänyt sovellukseen. Alle 50 euron ostokset voit maksaa myös puhelinlaskun yhteydessä.

Tiedä sinulle tärkeät asiat

Sovellus on myös tärkeä liikennetiedotteiden ja joukkoliikenneuutisten kanava. Näet yhdellä silmäyksellä muun muassa suosikkilinjojesi ja asuinpaikkasi reitti- ja aikataulumuutokset.

Lataa HSL-sovellus

HSL-sovelluksen voit ladata maksutta App Store -, Google Play - ja AppGallery -sovelluskaupoista. 

 

Lataa App Storesta    Lataa Google Playstä

 

Vinkkejä sovelluksen käyttämiseen

HSL-sovelluksen mobiililippujen käyttöehtoihin ja matkustusehtoihin pääset tutustumaan nykyisessä HSL.fi-palvelussa (linkki avautuu uudessa ikkunassa).