Seniorilippu

70 vuotta täyttäneille kausilippu -45%

Kausilipulla matkustat rajattomasti mihin aikaan tahansa.

Matkusta alle eurolla päivässä


Ostaessasi AB-lipun kerralla koko vuodeksi, saat sen alle 1 € päivässä.

AB 360 vrk 344,70 € (0,96 € päivässä)

Jos teet enemmän kuin kuusi edestakaista matkaa kuukaudessa, 30 vuorokauden kausilippu tulee kertalippuja edullisemmaksi.

AB 30 vrk 34,50 € (1,15 € päivässä)

Katso kaikki hinnat

Kaksi tapaa matkustaa kausilipulla

HSL-kortilla

Voit ostaa kausilipun HSL-kortille netistä, HSL:n lippuautomaateilta tai muista myynti- tai palvelupisteistä. Jos sinulla ei ole ollut 70-vuotta täyttäneiden alennusta aiemmin, muista käydä päivittämässä alennusoikeus HSL-kortillesi palvelupisteessä.

Kausilipulla matkustaminen on helppoa: näytät vain HSL-korttisi kortinlukijalle. Lukija tunnistaa voimassaolevan kausilipun automaattisesti.

HSL-sovelluksessa

Voit ostaa kausilipun alennettuun hintaan myös HSL-sovelluksessa. Jos sinulla ei ole ollut 70-vuotta täyttäneiden alennusta aiemmin, saat alennuksen oston yhteydessä, kun tunnistaudut pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sovelluksen kausilipulla on vaivatonta matkustaa: näytät vain lipun puhelimelta kuljettajalle, kun nouset bussiin. Raitiovaunussa, lähijunassa ja metrossa lippua ei tarvitse näyttää.

Näin ostat 70 vuotta täyttäneiden kausilipun

Myynti- ja palvelupisteet

Voit ostaa kausilipun HSL-kortille HSL:n lippuautomaateilta tai muista myynti- tai palvelupisteistä. Alennusoikeuden päivittäminen on mahdollista vain HSL:n tai kuntien palvelupisteissä.