Seniorilippu

70 vuotta täyttäneille kausilippu -45%

Kausilipulla matkustat rajattomasti mihin aikaan tahansa.

Matkusta eurolla päivässä


Ostaessasi AB-lipun kerralla koko vuodeksi, saat sen eurolla päivässä.

AB 360 vrk 359,30 € (1,00 € päivässä)

Jos teet enemmän kuin kuusi edestakaista matkaa kuukaudessa, 30 vuorokauden kausilippu tulee kertalippuja edullisemmaksi.

AB 30 vrk 35,90 € (1,20 € päivässä)

Katso kaikki hinnat

Kaksi tapaa matkustaa kausilipulla

HSL-kortilla

Voit ostaa kausilipun HSL-kortille netistä, HSL:n lippuautomaateilta tai muista myynti- tai palvelupisteistä. Jos sinulla ei ole ollut 70-vuotta täyttäneiden alennusta aiemmin, käy päivittämässä alennusoikeus HSL-kortillesi palvelupisteessä.

Kausilipulla matkustaminen on helppoa: näytät vain HSL-korttisi kortinlukijalle. Lukija tunnistaa voimassaolevan kausilipun automaattisesti.

HSL-sovelluksessa

Voit ostaa kausilipun alennettuun hintaan älypuhelimesi HSL-sovelluksessa. Jos sinulla ei ole ollut 70-vuotta täyttäneiden alennusta aiemmin, saat alennuksen oston yhteydessä, kun tunnistaudut sovelluksessa pankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Sovelluksen kausilipulla on vaivatonta matkustaa: näytät vain lipun puhelimelta kuljettajalle, kun nouset bussiin. Raitiovaunussa, lähijunassa ja metrossa lippua ei tarvitse näyttää.

Näin ostat 70 vuotta täyttäneiden kausilipun

Myynti- ja palvelupisteet

Voit ostaa kausilipun HSL-kortille netistä, HSL:n lippuautomaateilta tai muista myynti- tai palvelupisteistä. Alennusoikeuden päivittäminen on mahdollista vain HSL:n tai kuntien palvelupisteissä.